Jdi na obsah Jdi na menu
 


Wizards of the Black Circle

6. 6. 2012

dfgswnh

 
Čarodějové z Black Circle (Černého Kruhu) také známí jako Lovci víl, jsou smyšlená skupina ze sérií Winx clubu. Jsou hlavní protivníci Winx ve čtvrté řadě. Je složený z Ogrona, Anagana, Gantlose a Dumana.
 
 
OGRON
fdgeh
Ogron je červenovlasý vůdce Černého Kruhu. Dokáže do sebe vsáknout magii a tím se stane silnějším a (jak on tvrdí) může svá zranitelná místa přeměnit v moc. Byl zmrazen v Omega Dimenzi spolu s ostatními na konci 4. řady.
ANAGAN
dgdhg
Anagan je členem Černého Kruhu. Má moc super rychlosti. Byl zmrazen v Omega Dimenzi spolu s ostatními. Anagan je ze všech tím nejslabším čarodějem. Jeho síly nejsou vůbec účinné např. proti Flořiným silám. Anagan nosí dlouhé tričko s kalhotami. Nosí dlouhý kabát a jeho vlasy jsou v culíku. Oči má červené.
GANTLOS
sdfg
Gantlos je členem Černého Kruhu. Nosí kovbojský klobouk a jeho silou jsou zvukové vlny podobné Musiným. Jako ostatní byl zmrazen v Omega Dimenzi.
DUMAN
dfgdh
Duman je členem Černého Kruhu. Je jedním z úhlavních nepřátel Winx ve 4. řadě a je jediný, který zemře. Duman je nejmladší z Čarodějů Černého Kruhu. Když se zdá, že mise Černého Kruhu bude konečně dokončena, stojí opodál a brání pozici proti Winx a Specialistům.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář