Jdi na obsah Jdi na menu
 


Eraklion

22. 9. 2012

Eraklyon je planeta v Magické dimenze . Je Sky a Brandon je domovský svět. Sky je současný král kvůli jeho otci, král Erendor , kteří se dobrovolně vzdal trůnu a dal mu ho. Sky matka královna Samara je stále aktuální královna, dokud Bloom a Sky jsou manželé. Eraklyon byl zmíněn několikrát v první sezóně, ale nebylo vidět, až nebe a Brandon se Bloom a Flora aby mohl dostát svým rodičům v sezóně 2 . Během návštěvy se dozvěděli, že Diaspro byl unesen a Sky okamžitě šel, aby ji zachránil, zvyšování Bloom žárlivost trochu.

 
V sezóně 3 , Sky opět pozvali Bloom a její přátelé na Eraklyon na oslavu Eraklyon tyto 1/1000 výročí. Těsně před Sky šla udělat oznámení, Diaspro ho pod Valtor 's kouzlem.

A když Sky popošel dopředu, aby oznámil, že on miloval Diaspro, a volal Winx, čarodějnice, zlomil Bloom srdce (doslova). Později, Winx dívkám najít Valtor tyto značky na rameni Sky.

Po Winx utekl z Eraklyon (během kterého Stella vysloužila Enchantix ) se vrátili do Alfea , ale vrátil se nějaký čas později, po Sky ohlásil jeho zasnoubení s Diaspro odstranit Valtor kouzlo a zlomil kouzlo. Poté, co udělali, oni utekli před něco stalo, během kterého bylo Diaspro zjistil a vyhnal z Eraklyon. O nějaký čas později se vrátil do nebe Bloom (poté, co získala svou Enchantix na veletrhu PYROS) osobně a srdečně omluvit za to, co se stalo.

          

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář