Jdi na obsah Jdi na menu
 


SDS 7.DÍL

1. 9. 2012

Winx Club a Společenstvo světla si dali sraz v sále. Oritel přemýšlel a chodil k jedomu rohu ke druhému. Stella, Musa a Flora řešili s Faragondou a Grifin, co se stalo. A ostatní byli bokem.

"Třeba je Bloom v porádku..." povídala Musa a docela neštastně. Pak zahlédne Oritela. Vyndal si meč a začal s ním mávat. A potom zrudl.
"Co se stalo Oritele?" zeptal se pomalu Hagen. A pořád si ho prohlížel. Zrudl jak rajče meč vyhodil z okna a začal ječet jméno. A víte jaké??
"BLOOOOMM!!!!!!!!"
Já jsem běžela k paláci. A najednou jsem zaslechla výbuch.... Byla to pravá věž. Tam jsou komnaty králů... ALE NÉ!! Než jsem prošla byli tam stráže. Musela jsem je omráčit. A v tu chvíli jsem se oběvila na plese....
"Jéé! Dobrý den Mitzi! Jsem rád, že ste to přijala!" křičel na mě Oritel ve věku asi tak.... 16??
"Princ Oritel?? Ano ráda přijímám tyto události." A zase! Zase jsem něco plácla!
"Chci vám představit mou lásku... Jmenuje se.... Marion." a ustoupil. Uviděla jsem tam 15ti letou dívku, která se usmívala jako sluníčko.
"Ráda vás poznávám... Vy ste mu do hlavy strčila ty příběhy o Winx?" pravila.
"Ano. On to chtěl..."usmála jsem se na ní.
"Hahahaha! Ty příběhy mu dali odhodlání."otočila se a šla dál... Pak jsem zase uslyšela výbuch. Lidi začali panikařit. Ouuuu. ZAS! Slyšela jsem to nahoře... Uviděla jsem, jak Oritel beží po schodech. Vydala jsem se za ním s Marion. Vyšli jsme schody a uviděli jsme Jak na zemi ležel král a Oritel nad ním se snažil ho probudit.
"Mitzi? Ty umíš čarovat ne??" Otočila se ke mě. Já se nadechla a vytasila meč Sparxu. Zpoměla jsem si jak Oritel oživoval otce Skye. Udělala jsem to samé a pak..... Jsem se oběvila na kopečku s perfektním výhledem na pohřeb.
"Co to je??" podívala jsem se na meč.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář